OVER SOCIOMERCE

Zo werkt Conversational LEAD GENERATION

Bij Conversational lead generation benaderen we structureel enkele honderden nieuwe potentiële klanten per maand. Potentiële klanten worden vooraf handmatig gekwalificeerd, persoonlijk benaderd en opgevolgd. Als doel heeft conversational lead generation het genereren van afspraken met potentiële klanten. De benadering en opvolging start altijd op het grootste B2B-platform van dit moment: LinkedIn.

Naast potentiële klanten zetten we dezelfde methode ook in om geschikte kandidaten te vinden. Dit noemen we Conversational recruitment. Onze opdrachtgevers kiezen er vaak voor om via dezelfde methode bestaande klanten te benaderen om op deze manier meer cross & upsell te bewerkstelligen. 

Waarom is Conversational lead generation zo succesvol?

Dat komt vooral omdat SocioMerce focus aanbrengt in de sales van haar opdrachtgevers. Door op vaste tijdstippen nieuwe klanten te blijven zoeken en opvolgen, genereren wij een vaste stroom aan nieuwe potentiële klanten.
Met het aangaan van de conversatie weten we zeker dat de potentiële klant op de hoogte is van jouw product of dienst én oprechte interesse toont. Onze opdrachtgever hoeft deze sales qualified leads, zoals wij dat noemen, alleen maar op te volgen.

Nog even over SocioMerce

Wij zijn echte sales- en marketing-specialisten en beheersen door onze jarenlange ervaring het spel op LinkedIn als geen ander.

Met onze aanpak optimaliseren wij eerst de propositie van onze klanten en bereiken wij doorgaans betere resultaten dan onze klanten zelf.

Met onze beproefde methoden zorgen wij voor een zeer efficiente en effectieve manier voor het identificeren én converteren van nieuwe klanten. Juist door deze persoonlijke aanpak vinden we de juiste klanten, en zetten we kansen om in afspraken.

Lees hier meer over het SocioMerce team

Ook interesse in Conversational lead generation? We geven graag een demo of meer informatie.