OVER SOCIOMERCE

Zo werkt Conversational RECRUITMENT

LinkedIn recruitment opnieuw uitgevonden​

Bij Conversational recruitment zetten wij onze beproefde methode van Conversational lead generation in om geschikte kandidaten te werven voor openstaande vacatures. 

Via LinkedIn benaderen we structureel enkele honderden nieuwe potentiële kandidaten per maand. Deze kandidaten worden vooraf handmatig gekwalificeerd, persoonlijk benaderd en opgevolgd. Op deze manier wordt maandelijks de talentenpool uitgebreid. We geven de kandidaten de mogelijkheid om een kennismakingsafspraak in te plannen of om direct op de vacature te solliciteren. 

Schiet gericht

Conversational recruitment wordt voor zowel normale als moeilijk in te vullen vacatures ingezet. Vacatures die wij vervullen zijn heel breed. SocioMerce werkt voor alle branches. Wij zijn sterk in tech / IT, sales & marketing en finance. 

Het verschil met ‘normale’ recruitment zit hem er in dat het persoonlijk, heel gericht en conversational is. Allereerst wordt goed gekwalificeerd wie we benaderen. Jij hebt als opdrachtgever de mogelijkheid om vooraf te screenen of alle kandidaten ook echt binnen het profiel passen. 

Het zijn dus gerichte schoten in plaats van de gebruikelijke losse flodders.

Nog even over SocioMerce

Wij zijn echte ondernemers met tientallen jaren aan managementervaring. In die periode hebben wij persoonlijk heel veel medewerkers geselecteerd en aangenomen. Daarnaast beheersen we door onze jarenlange ervaring het spel op LinkedIn als geen ander. Met onze aanpak optimaliseren wij eerst de propositie van onze klanten en bereiken wij doorgaans betere resultaten dan onze klanten zelf.

Met onze beproefde methoden zorgen wij voor een zeer efficiënte en effectieve manier voor het identificeren én interesseren van nieuwe kandidaten. 

Inmiddels hebben we het label Recruitment.nu opgezet om nog beter duidelijk te maken wat wij als SocioMerce op het gebied van recruitment kunnen betekenen. Dus wil je meer weten over onze dienstverlening, neem dan vooral nog een kijkje op Recruitment.nu.

recruitment.nl

Ook interesse in Conversational recruitment? We geven graag een demo of meer informatie.