SocioMerce Kennisbank

De kennisbank van SocioMerce is in begonnen als de website managementgoeroes.nl.

In 2011 kreeg SocioMerce oprichter Rick de Vlieger het idee om een website met managementmodellen op te zetten. Dagelijks maakten honderden professionals en studenten gebruik van het succesvolle managementgoeroes.nl. Na wat omzwervingen hebben we recent besloten om managementgoeroes.nl te integreren op SocioMerce.com.

Je bent vrij de informatie, modellen en andere afbeeldingen te gebruiken in je presentaties, scripties en andere uitingen, mits je een verwijzing naar deze website maakt.

Veel leesplezier en alvast bedankt

Managementgoeroes

Managementgoeroes.nl is opgericht om studenten en professionals te helpen bij hun rapporten, presentaties en scripties. De bekendste management- en marketingmodellen zijn tot in detail op deze website uitgewerkt. Inmiddels is Managementgoeroes.nl geïntegreerd op SocioMerce.com. SocioMerce is expert op het gebied van conversational marketing, waarmee wij bedrijven helpen om hun commerciële doelstellingen te behalen. SocioMerce zal regelmatig haar kennis over (online) marketing, LinkedIn en social selling op deze website delen. Houd ook ons marketing blog in de gaten! 

Managementgoeroes

Ook interesse in sales qualified B2B leads? We geven graag een demo of meer informatie.

Ook interesse in sales qualified B2B leads? We geven graag een demo of meer informatie.