SocioMerce kennisbank

De kennisbank van SocioMerce is in 2012 begonnen als de website managementgoeroes.nl naar een idee van SocioMerce oprichter Rick de Vlieger. Dagelijks maken honderden professionals en studenten gebruik van deze succesvolle website.
Je bent vrij de informatie, modellen en andere afbeeldingen te gebruiken in je presentaties, scripties en andere uitingen, mits je een verwijzing naar deze website maakt.

Veel leesplezier en alvast bedankt!

 

Marketing blog – Marketingmodellen – Managementmodellen –Begrippen

Marketing blog:

Junior B2B marketeer

SocioMerce vacatures: Junior B2B marketeer Wij bieden een leuke startersbaan als B2B marketeer. Deze baan is ideaal als je net bent afgestudeerd op het HBO

Read More »

Stage sales & accountmanagement

Wij bieden per direct een uitdagende sales & accountmanagement stage. Tijdens jouw stage ondersteun je bij de campagnes die SocioMerce voor haar klanten uitvoert. Je

Read More »

Marketingmodellen

Marketing modellen vind je hier. Wij hebben alle belangrijkste marketing modellen en frameworks voor jou op een rij gezet. Welke marketing modellen en frameworks behandelen we:

Marketing strategie modellen

Marketing modellen voor externe analyses

  • DESTEP analyse – De DESTEP analyse is een model dat je helpt een externe analyse te maken. Dit is onder andere toepasbaar in een marketingplan.
  • Vijf krachten model van Porter – Het 5 forces model van Michael Porter helpt je een externe analyse te maken van een markt.

Marketing modellen voor interne analyses

 

Ook interesse in sales qualified B2B leads? We geven graag een demo of meer informatie.