LinkedIn contact

Contactgegevens LinkedIn: hoe kun je contact met LinkedIn opnemen?

Contactgegevens LinkedIn

Waar vind je de contactgegevens van LinkedIn? Contact opnemen met LinkedIn is niet heel gemakkelijk. Ze proberen je eerst door een mega FAQ te sturen voordat je kunt vinden hoe je ze persoonlijk een bericht kunt sturen. Nadat je zes keer dezelfde vraag voorbij hebt zien komen vind je misschien het juiste linkje om een ticket in te kunnen sturen.

Wij hebben ons ook ooit rot gezocht naar de contactgegevens van LinkedIn. Deze kennis hebben we eerst geborgd in onze interne kennisbank. Om je de moeite te besparen hebben we besloten er ook een blogje over te schrijven.

Via deze button kom je direct op de juiste plek om een ticket naar LinkedIn te sturen. Let op! Je moet wel ingelogd zijn op LinkedIn om op de juiste pagina te komen. 

LinkedIn geeft aan dat ze binnen 48 uur antwoord zullen geven op je vraag. Je krijgt een bevestiging van je vraag binnen op het e-mailadres waarmee je inlogt op LinkedIn.

Tips voor contact met LinkedIn

Enkele tips voor als je contact met LinkedIn opneemt. 

  • Stel je vraag gewoon in het Nederlands, dan komt je vraag waarschijnlijk ook gewoon bij de Nederlandse helpdesk terecht.
  • Aangezien een antwoord best even op zich kan laten wachten, moet je ervoor zorgen dat je je je vraag zo specifiek mogelijk stelt. Omschrijf hoe het probleem is ontstaan en wat voor jou de oplossing zou zijn. Dit voorkomt dat je een aantal keer op en neer moet mailen. 
  •  Bewaar de link naar het ticket, of sla dit op bij je favorieten. Dit voorkomt dat je je straks opnieuw rot moet zoeken 🙂
Hopelijk was dit nuttig. Heb je meer hulp nodig op het gebied van LinkedIn? SocioMerce zijn de experts! 

Meer over LinkedIn

LinkedIn
WhatsApp
Twitter
Facebook

Geef een reactie