LinkedIn Sales Navigator

Hoe activeer je LinkedIn Sales Navigator?

LinkedIn Sales Navigator is een geweldige tool waarmee je binnen LinkedIn prospects kunt zoeken en taggen. Veel van onze opdrachtgevers vragen wij dan ook om LinkedIn Sales navigator te activeren. Hoe je dit doet leggen we hier uit.

LinkedIn Sales Navigator activeren

  • Stap 1: Log in op LinkedIn. Rechtsboven klik je op ‘Work’.
  • Stap 2: Je ziet verschillende opties. Klik op ‘Find Leads’.
Nadat je op Find Leads hebt geklikt krijg je twee opties te zien. Sales Navigator Core en Sales Navigator Advanced. Als je gewoon zelf Sales Navigator wil gebruiken, kies dan voor Sales Navigator Core. Dit adviseren wij ook aan onze klanten.

LinkedIn sales navigator activeren
LinkedIn sales navigator activeren

 

Nadat je LinkedIn Sales Navigator Professional hebt geactiveerd. Komt er binnen LinkedIn rechtsboven een icoon te staan met ‘Sales Nav’. Als je hier op klikt kom je in de Sales Navigator omgeving en kun je starten met het zoeken van leads. 

Sales navigator LinkedIn

Gratis maand bij LinkedIn Sales Navigator activeren

Ik hoop dat deze uitleg nuttig voor je was en dat het is gelukt om Sales Navigator te activeren. We hebben nog een aantal tips. Ten eerste krijg je meestal een maand gratis om Sales Navigator te proberen. Houd er rekening mee dat je voordat je deze gratis maand krijgt altijd je creditcard gegevens moet invullen. Als je niet op tijd opzegt, wordt de maand automatisch verlengd, en ga je betalen. Je geld terugkrijgen gaat je bij LinkedIn waarschijnlijk niet lukken. Dit is nog belangrijker bij een jaarcontact.

Je kunt je Sales Navigator op ieder moment in de maand (of bij een jaarcontract in het jaar) opzeggen. Sales Navigator blijft dan actief tot de datum. Je kunt dus nooit te vroeg opzeggen, maar wel te laat.

Succes met het activeren van Sales Navigator!

Lees meer over LinkedIn

LinkedIn
WhatsApp
Twitter
Facebook