OVER SOCIOMERCE

OVER ONS

SocioMerce is opgericht door Jeroen Beltman en Rick de Vlieger. Na een carrière in sales en online marketing besloten zij 2019 de handen ineen te slaan. Door de sales methode die Jeroen al jaren op LinkedIn toepaste te combineren met de ervaring van Rick in performance gedreven marketing en het opzetten van teams was de SocioMerce methode geboren. Deze methode is niet in beton gegoten. Wij lopen voorop in de markt op het gebied van LinkedIn marketing en helpen onze klanten continu het maximale uit hun netwerk te halen.

SocioMerce bestaat nu uit een team van marketing- en salesspecialisten. We zijn gevestigd op de rand van Amstelveen en Amsterdam. Op de derde verdieping van startup hub ‘Nest’.

Voor recruitment hebben we inmiddels ons sublabel Recuitment.nu opgericht. Ga naar Recruitment.nu om alles over deze dienstverlenging te lezen.

recruitment.nl

Waarom is Conversational lead generation zo succesvol?

  • Voorop lopen op het gebied van LinkedIn marketing
  • Jouw LinkedIn netwerk uitbreiden en het maximale uit jouw LinkedIn netwerk halen, wat zorgt voor een vaste stroom aan kwalitatieve afspraken
  • Jouw team ontvangt alleen gekwalificeerde leads of kandidaten
  • Deze personen kennen jouw propositie en hebben oprechte interesse in een afspraak
  • Reacties worden altijd binnen een dag door ons opgevolgd
  • Jouw doelgroep worden vijf dagen per week benaderd en hun reacties worden vijf dagen per week opgevolgd
  • Onze specialisten denken altijd vanuit de commerciële doelstellingen en voegen extra waarde toe voor jouw organisatie. Niet alleen korte termijn omzet, maar ook een lange termijn relatie met jouw prospects en potentiële medewerkers.

Never leave a living lead behind!

Ook interesse wat de SocioMerce methode nog meer inhoudt? We geven graag een demo of meer informatie.