SocioMerce vacatures:

Vacature Online Marketeer / Campagne Manager

Wil jij je verder ontwikkelen op het gebied van marketing en alle ins en outs van LinkedIn leren kennen? Samen met je team verantwoordelijkheid dragen voor mooie (internationale) klanten? Leren hoe je de perfecte boodschap schrijft waardoor campagnes beter converteren? Wij zijn per direct op zoek naar een creatieve Online marketeer  / campagne-manager. Je bent verantwoordelijk voor de LinkedIn-campagnes die SocioMerce voor haar klanten beheert en gaat aan de slag met content marketing.

Samen met de campagnestrateeg doe je de ‘onboarding’ van nieuwe klanten. Hierdoor leer je veel verschillende (internationale) bedrijven kennen en kom je met veel verschillende branches in aanraking. Omdat je per klant verschillende campagneteksten moet schrijven komt hier een flinke dosis creativiteit bij kijken. Ook bedenk je in samenspraak met de klant welke doelgroepen goed bij deze klant passen.

Je zorgt ervoor dat via LinkedIn Sales Navigator voldoende prospects worden gezocht. Dit is een belangrijk onderdeel van je werk. Waar nodig schrijf je nieuwe campagneteksten. Regelmatig test je nieuwe doelgroepen. Een ervaren collega leert je hoe je dit moet doen.

Wij zoeken:

Deze functie is ideaal als je net bent afgestudeerd, of enkele jaren ervaring hebt met (online) marketing. Ervaring met e-mail- of social media marketing of social selling is een pré. Je hebt minimaal een HBO opleiding bijvoorbeeld in de richting met marketing, communicatie of business administration. Je vindt het leuk om campagnes te bedenken en te schrijven, regelmatig inhoudelijk met klanten te overleggen. Ook ben je er niet vies van je schouders onder een opdracht te zetten en enkele uren in LinkedIn Sales Navigator te duiken. 

Wij bieden:

  • Omgeving waar je veel kunt leren over marketing, management en social media
  • Ondersteuning door ervaren professionals
  • Vanaf het eerste moment vertrouwen en verantwoordelijkheden
  • Jonge en dynamische start-up vibe
  • Goede bereikbaarheid vanaf Station Amsterdam Zuid en gratis parkeergelegenheid bij ons kantoor of een fiets van de zaak
  • Marktconform salaris

Stuur je reactie en cv naar jobs@sociomerce.com. Even chatten voor meer informatie mag natuurlijk ook!

Interesse in de vacature voor B2B marketeer? We geven graag meer informatie.