Over SocioMerce 

Zo werkt Conversational Lead Generation

Zo werkt Conversational Lead Generation​

Zo werkt het

Bij Conversational lead generation benaderen we structureel enkele honderden nieuwe potentiële klanten per maand. Potentiële klanten worden vooraf handmatig gekwalificeerd, persoonlijk benaderd en opgevolgd. Als doel heeft conversational lead generation het genereren van afspraken met potentiële klanten. De benadering en opvolging volstrekt zich volledig op het grootste B2B-platform van dit moment: LinkedIn.

Naast potentiële klanten zetten we dezelfde methode ook in om geschikte kandidaten te vinden. Dit noemen we Conversational recruitment

Waarom is Conversational lead generation zo succesvol?

Dat komt vooral omdat SocioMerce focus aanbrengt in de sales van haar opdrachtgevers. Door op vaste tijdstippen nieuwe klanten te blijven zoeken en opvolgen, genereren wij een vaste stroom aan nieuwe potentiële klanten.
Met het aangaan van de conversatie weten we zeker dat de potentiële klant op de hoogte is van jouw product of dienst én oprechte interesse toont. Onze opdrachtgever hoeft deze sales qualified leads, zoals wij dat noemen, alleen maar op te volgen.

Wat voor afspraken kan SocioMerce genereren?

Het soort afspraak dat wij genereren hangt af van je product of dienst. Enkele voorbeelden van zulke afspraken met potentiële klanten die wij genereren:

  • Wij maken een belafspraak. Op een afgesproken tijdstip bel jij de lead voor een eerste kennismaking
  • Wij vragen potentiële klanten of sponsoren om op een bepaald tijdstip naar jouw kantoor of winkel te komen of jij brengt een bezoek aan de klant
  • Je kunt een online demo geven
  • De lead neemt deel aan een webinar of productdemo, waarna jijzelf of wij de lead opvolgen om een afspraak te maken;
  • Wij kunnen potentiële klanten uitnodigen op een sales-event dat door jou of door SocioMerce wordt georganiseerd.

Nog even over SocioMerce

Wij zijn echte sales- en marketing-specialisten en beheersen door onze jarenlange ervaring het spel op LinkedIn als geen ander. Met onze aanpak optimaliseren wij eerst de propositie van onze klanten en bereiken wij doorgaans betere resultaten dan onze klanten zelf.

Met onze beproefde methoden zorgen wij voor een zeer efficiente en effectieve manier voor het identificeren én converteren van nieuwe klanten. Juist door deze persoonlijke aanpak vinden we de juiste klanten, en zetten we kansen om in afspraken. 

Lees hier meer over het SocioMerce team >>

Ook interesse in Conversational lead generation? We geven graag een demo of meer informatie.