Over SocioMerce 

Zo werkt Conversational Lead Generation

Zo werkt Conversational Lead Generation​

Zo werkt het

Bij Conversational lead generation benaderen we structureel enkele honderden nieuwe potentiële klanten per maand. Potentiële klanten worden vooraf gekwalificeerd en persoonlijk benaderd & opgevolgd. Conversational lead generation heeft als doel afspraken genereren met potentiële klanten. De benadering en opvolging gebeurt op het grootste B2B-platform van dit moment: LinkedIn.

Waarom is Conversational lead generation zo succesvol?

Dat komt vooral omdat SocioMerce focus aanbrengt in de sales van haar opdrachtgevers. Doordat wij op vaste tijdstippen nieuwe klanten blijven zoeken en opvolgen, genereren we een vaste stroom aan nieuwe potentiële klanten. Omdat wij altijd de conversatie aangaan weten we zeker dat de potentiële klant op de hoogte is van uw product of dienst én oprechte interesse heeft. Onze opdrachtgever hoeft deze Sales qualified leads, zoals wij dat noemen, alleen maar op te volgen.

Wat voor afspraken kan SocioMerce genereren?

Het soort afspraak die wij genereren hangt af van je product of dienst. Enkele voorbeelden zijn:

  • Wij maken een belafspraak. Op een afgesproken tijdstip bel jij de lead voor een eerste kennismaking
  • wij vragen potentiële klanten of sponsoren op een bepaald tijdstip naar jouw kantoor of winkel te komen of jij brengt een bezoek aan de klant
  • je kunt een online demo geven
  • de lead neemt deel aan een webinar, waarna jijzelf of wij de lead opvolgen om een afspraak te maken;
  • wij kunnen potentiële klanten uitnodigen op een sales-event dat door jou of door SocioMerce wordt georganiseerd;

Dit zijn enkele voorbeelden van afspraken met potentiële klanten die wij voor onze opdrachtgevers genereren.

Nog even over SocioMerce

Wij zijn echte sales- en marketing-specialisten en beheersen het spel op LinkedIn als geen ander. Doordat wij eerst de propositie van onze klanten optimaliseren bereiken wij doorgaans betere resultaten dan onze klanten zelf. Daarnaast hebben we enkele beproefde methoden waarmee wij zeer efficient en effectief nieuwe klanten weten te identificeren én te converteren. Door onze persoonlijke aanpak vinden we de juiste klanten, en weten we kansen om te zetten in afspraken. 

Lees hier meer over het SocioMerce team >>

Ook interesse in Conversational lead generation? We geven graag een demo of meer informatie.