SocioMerce versterkt management met benoeming van Bjørn Hascher als Managing Director

SocioMerce, de complete digitale dienst voor demand en leadgeneratie en recruitment, versterkt haar managementteam door op 1 april 2024 Bjørn Hascher aan te stellen als nieuwe Managing Director. Bjørn zal tevens de marketing aansturen van alle merken onder de SocioMerce Group waaronder Leadmeister en Recruitment.nu, met als doel marktleiderschap te creëren met de missie van SocioMerce om waardevolle zakelijke relaties voor haar klanten te creëren.

In het competitieve zakelijke landschap en de veranderende klantreis van B2B-kopers, is het creëren en onderhouden van een waardevolle marketing- en verkooppijplijn een cruciale factor geworden om groei en top-line omzet veilig te stellen. Recente studies tonen aan dat het koopgedrag van potentiële klanten en de digitale kanalen die worden gebruikt snel veranderen. Als commerciële organisatie moet je met deze veranderingen mee en zorgen voor een optimale samenwerking tussen marketing en sales. Ditzelfde geldt ook voor het vinden van potentiële kandidaten voor het invullen van vacatures.

“Bedrijven zijn steeds vaker op zoek naar nieuwe manieren om hun korte termijn verkooppijplijn veilig te stellen en tegelijkertijd een lange termijn marketingpijplijn te creëren. Dat is precies waar SocioMerce voortdurend waarde toevoegt,” zegt Jeroen Beltman, oprichter van SocioMerce. “Met de uitgebreide management- en marketingervaring van Bjørn bij toonaangevende digitale media, marketing en internationale softwarebedrijven, ben ik ervan overtuigd dat zijn expertise een belangrijke bijdrage zal leveren aan het realiseren van de groei van SocioMerce en het continu blijven leveren van waarde aan onze klanten.”

Met meer dan 25 jaar ervaring in ondernemerschap, B2B-marketing en verkoop, is Bjørn een ervaren manager en marketeer. Bjørn heeft een bewezen staat van dienst in het opbouwen van teams, merken, waardeproposities en het versnellen van omzetgroei voor verschillende bedrijven.

“De uiterst dynamische, complexe en non-lineaire kooptrajecten in de B2B-markt zijn spannende uitdagingen. Nieuwe generaties van professionals en digitale technologieën vragen voortdurend om innovatie in marketing en sales. Dit stelt SocioMerce in staat om marketing, sales en recruitment teams te helpen met eersteklas technologie en expertise om hun lange- en kortetermijn bedrijfsdoelen te bereiken. Ik kijk ernaar uit om SocioMerce en haar labels naar een nieuwe fase van groei te brengen en mijn expertise in teambuilding, bouwen van merken, klantbeleving, revenue operations en leadgeneratie te benutten.”

———————————————–

Over SocioMerce Group

SocioMerce Group helpt bedrijven met het creëren van duurzame zakelijke relaties en groei door middel van slimme en efficiënte producten het gebied van B2B marketing, sales en recruitment. Merken die onder de SocioMerce Group vallen zijn: 

SocioMerce

SocioMerce is een conversational marketing- en sales oplossing via LinkedIn. Voor onze klanten gaan wij persoonlijke en een-op-een conversaties aan met hun doelgroep, met als doel een grotere en geactiveerde pipeline, cross- en upsell mogelijkheden en meer gekwalificeerde sales leads. www.sociomerce.com

Leadmeister 

De combinatie van inbound marketing, online revenue operations tooling en senior expertise, is dé ideale hulp voor zowel jouw eigen B2B marketing- en sales operatie. Maak het verschil en creëer significant meer succesvolle zakelijke relaties, eerst als prospect en daarna als klant. www.leadmeister.nl 

Recruitment.nu

Specifiek voor werving van vacaturekandidaten zetten wij via Recruitment.nu Linkedin in als nieuw wervingskanaal en als alternatief voor dure werving- en selectieoplossingen. Voor een vast bedrag per maand werven wij vanuit jouw bedrijfsnaam voor een onbeperkt aantal vacatures. Zo helpen wij om de recruitment en talent hunting verder uit te bouwen en een deel van het (dagelijkse) werk uit handen te nemen voor een continu gevulde talentpool en afspraken met geïnteresseerde kandidaten. www.recruitment.nu

LinkedIn
WhatsApp
Twitter
Facebook