Social Media Kalender download

Social Media Kalender 2023

Hier is hij dan, de Social Media Kalender voor 2023! Als specialist in social media voor de B2B markt zitten wij natuurlijk voorop op de actualiteit. Als Social Media marketeer is het reuze handig om inhakers te hebben die je het jaar door kunt gebruiken.

Om 2023 goed te beginnen hebben we vast opgezocht wat voor ons de belangrijkste evenementen zijn. We hebben de officiële feestdagen voor je opgesomd, maar ook gekeken welke belangrijke beurzen er allemaal worden gehouden. Daarnaast hebben we gekeken welke speciale dagen er allemaal zijn die veel op Social Media worden aangehaald, denk dan bijvoorbeeld aan Secretaressedag, Valentijnsdag of Black Friday.

Bekijk hier de Social Media Kalender voor 2023

Social Media Kalender 2023 downloaden

Mocht je het handig vinden om de Social Media Kalender te downloaden, dan kan dat ook. Klik op de button hieronder om de PDF-versie te downloaden.

Social Media Kalender gebruiken op LinkedIn

We geven nog wat extra tips hoe je deze kalender het beste kunt gebruiken. Aangezien wij experts zijn op het gebied van LinkedIn, houden we dit aan als voorbeeld. Bij SocioMerce gebruiken we o.a. deze kalender om de LinkedIn strategie van onze klanten vorm te geven. Door regelmatig updates te plaatsen op LinkedIn hou je jouw LinkedIn netwerk op de hoogte van de ontwikkelingen in jouw carrière. Het is logisch wanneer je promotie hebt gemaakt, dat je dit vermeld op LinkedIn. Je kunt er echter ook andere dingen plaatsen, waardoor jouw netwerk je vaker voorbij ziet komen. Op deze manier blijf je ’top of mind’ op het moment dat iemand uit jouw netwerk behoefte heeft aan jouw product of dienst denk hij automatisch aan jou.

De Social Media Kalender helpt je om haakjes te verzinnen om meer LinkedIn posts kunnen produceren. Kondig bijvoorbeeld aan dat er een beurs aankomt in jouw vakgebied waar je naar toe gaat. Toon het bloemetje dat je op Secretaressedag aan je PA hebt gegeven, of vertel je netwerk dat je ondanks dat het Blue monday is, je toch zin hebt om naar je werk te gaan.

We wensen je een succesvol en sociaal 2023 toe!

LinkedIn
WhatsApp
Twitter
Facebook

Geef een reactie